Mad i Havmågen

Alle børn i Havmågen er på fuld kost:

Morgenmad fra kl. 6.30-8.00

-      Hjemmebagt brød, A38, havregryn

-      Hjemmelavet figenpålæg, marmelade og pålæg

Frugt kl. 9.00

-      Hver gruppe laver et stort fad med årstidens frugter

Frokost fra kl. 11.00-11.45

-      Tre dage om ugen serverer vi varm mad. Hvor af onsdage er vores fiskedag, hvor vi serverer lokal frisk fisk.

-      Tirsdage og tordage har vi smør selv med rugbrød og pålæg

Eftermiddagsmad kl. 14.00

-      Her veksler vi mellem hjemmebagt brød, pestosnegle, frugtgrød, prinsessekoldskål (om sommeren), knækbrød, A38 og meget mere. 

Vi stræber efter at alle måltider er sunde og nærende. Vi giver børnene mulighed for at smage årstidens grønsager. Grønsagerne kan være kogte eller bagt i ovnen, blended i saucer, kødretter eller frisk skåret på et fad.

Anette Jensen er uddannet køkkenassistent og ansat i køkkenet. Hun tryller fantastiske retter frem hver dag og bager lækkert grovbrød til maden og øvrige måltider.

Der tages hensyn til børn med specielle kostbehov.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok