Nyhedsbrev april 2017

12. oktober 2017

Nyhedsbrev april 2017

Kære Alle

Hermed lidt nyt fra bestyrelsen og personalet.

Christina (formand) har søgt Nordea-Fonden om 4995,- kr. i støtte til en tur for børnehavebørnene. Vi var heldige, at de godkendte turen, som går til Jesperhus. Det bliver ikke i Parken, men besøg hos dyrene, hvor en dyrepasser vil fortælle om de forskellige dyr. Der er endnu ikke aftalt en dato for turen endnu.

Bestyrelsen har valgt datoer for diverse aktiviteter i Havmågen forår og sommer:

Torsdag d. 18. maj: Arbejdseftermiddag samt valg til bestyrelsen

Søndag d. 11. juni: Tur til Jesperhus med familien

Torsdag d. 22. juni: Sommerfest med Sankt Hans tema

Søndag d. 13. august: Store Legedag

Lørdag d. 2. september: Høstmarked

Bestyrelsen har også besluttet at bruge penge på nye køkkener og gulve i vuggestuen, som allerede er lavet, samt i børnehaven. Børnehavens køkken vil vi gerne have taget ned til arbejdseftermiddag d. 18/5.

MANGE TAK til de forældre, som har hjulpet i vuggestuen med at tage køkkenet ned, køre det væk, lavet strøm, slebet og malet kravlegården/hulen, syet gardiner og nyt betræk til hynder, båret de nye køkkenelementer ind, sat glasvæv op og malet dette. Det er en uvurderlig hjælp og vi er meget meget taknemmelige for jeres flotte indsats, som samtidig har været en KÆMPE hjælp for personaletJ

Desuden får vi et kæmpe ønske opfyldt i vuggestuen. Vi får et nyt ”vinkevindue”, der bliver fra gulv til loft. Så kan alle stå der og vinke eller se på alle de store lastbilerJ

Hos Humlebierne får de også et ønske opfyldt. I det gamle malerværksted bliver der lagt nyt gulv og der kommer en dør op, så det ikke blæser ind, når døren til barnevognene bliver åbnet.

Vi er så heldige, at vi har fået og får flere børn i vuggestuen. Personalesituationen er derfor således, at Marianne Kjær, som er startet her d. 1. april, er ansat som medhjælper. Dina Bæk Sønderskov er pædagog og starter i Havmågen d. 4. maj. Vi glæder os til samarbejdet med Marianne og Dina.

Desværre måtte vi aflyse foredraget med Gerda Bruhn pga. dødsfald i familien. Vi kunne høre, at mange forældre havde glædet sig og ville være kommet til foredraget. Vi vil finde en ny dato til dette foredrag.

Husk, at vi har lukkedag fredag d. 26. maj, dagen efter Kr. Himmelfartsdag.

Denne hjemmeside bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok