Nyhedsbrev januar 2021

14. januar 2021

NYHEDSBREV JANUAR 2021.

Kalenderen siger januar, sneen daler endelig ned - vi har allerede i skrivende stund kælket, leget sneboldkamp og lavet snemænd. Vi er så småt ved at ”lande” efter en dejlig lang juleferie, og vi forbereder os på alle de spændende ting, der sker i det nye år.

Herunder har vi fået anlagt mooncarbane i gedernes gamle indhegning. Vi skal i løbet af foråret have lavet vejskilte mm. deroppe.

Vi skal have anlagt et nyt sørøverskib (legeplads/klatretårn) i stedet for den gamle brandbil, dette glæder vi os meget til! J

 

NYT FRA KRABBERNE:

Vi har fået en ny Krabbe Kiki, børnene elsker at få nye venner, som de kan kramme, og de er meget interesserede i hende.

Vi har i denne måned fokus på motorik kombineret med lidt kreativitet. Vi har været i kælderen og lavet kreative ting, hvor vi bruger finmotorikken, som vi også øver rigtigt meget når spiser! Der sker store fremskridt, og vi kan se at, det også øves der hjemme- DEJLIGT.

Derudover har vi fået en ny barnevogn, som vi er meget glade for. Dette gør det nemmere for os at komme ud af huset på ture, når vi nu kan have 8 børn i 2 barnevogne. Så det er vi rigtig glade for, dem vil vi komme til at bruge flittigt!

 

NYT FRA SØHESTENE:

Vi siger velkommen til Nova som er blevet en del af søhestene. Dermed har vi også sendt Aiden ind til humlebierne pr. 1. januar.

Vi har i denne måned fokus på månedens ord, men vi har stadigvæk stort fokus på selvhjulpenhed. Vi opfordrer dog stadigvæk, at man øver med børnene derhjemme, med at tage tøjet af og på samt pottetræning.

Børnene har fundet deres pladser efter juleferien. Det ser ud som om, de har savnet hinandens selskab, de leger og hygger på højt plan.

 

NYT FRA HUMLEBIERNE:

Vi vil gerne sige velkommen til Mikkel som starter som Humlebi d. 1. februar. Desværre skal vi også sige farvel til Stefine og hendes familie. Stefine har sidste dag i Havmågen d. 31. januar.

Struktur i humlebigruppen; Indtil april har vi stadig mange børn i humlebigruppen, derfor vil vi ikke planlægge faste aktiviteter for børnene, da vi vil forsætte med at være opdelt i 3 mindre grupper. Turdage, motorikdage samt kreative dage vil derfor variere i de enkelte grupper.

 

NYT FRA SKOVTROLDENE:

Vi er nu kommet godt i gang med det nye 2021, og Gården sprudler af aktiviteter.

I det kreative hjørne er der gang i at blive malet vinterbilleder. Når alle billederne er færdige, laver vi et lille Skovtroldegalleri ved indgangenJ

Af andre kreative projekter kan vi nævne et papkassehus, som vi har bygget. Vi skal have limet ”pandekagetag” på det, samt malet det. ”Elektrikeren” har allerede sat lys op indeni;) Huset bliver flittigt brugt til hyggestunder som f.eks. boglæsning og leg med dukker eller andet.

Om tirsdagen er vi traditionen tro startet op med teaterprojekt, som vi plejer efter jul. Projektet i års omhandler ”Børnesange”. Hvert barn har valgt en sang. Hertil laver vi rekvisitter samt indøver et lille skuespil a la musikvideo. Vi håber og beder til, at vi må få lov til at afholde en ”normal afslutningsfest” for de kommende skolebørn, men vi tvivler. Under alle omstændigheder vil I blive præsenteret for forestillingen i en eller anden udgave.

Hvordan samarbejdet bliver med skolerne i forhold til skolestart ved vi ikke endnu. Vi plejer at være på besøg tre gange i løbet af marts måned. Men I bliver informeret så snart, det er besluttet, hvordan dette forløber i år. Men vær forberedt på, at det ikke bliver i god tid, da alt pt afhænger af Coronaens hærgen.

Husk lige at tjekke børnenes skabe for huer, tørre vanter og en varm trøjeJJJ

NYT FRA KONTORET/BESTYRELSEN:

Vi er stille og roligt startet op i det nye år, vi har alle et håb og forventninger om, at det bliver helt anderledes og bedre, end året der er gået. J

 

Nyt på personalefronten:

  • Kathrine vender tilbage efter endt barsel d. 1. februar 2021 – vi glæder os til at få Kathrine tilbage i huset.
  • Emilie er færdig i hendes barselsvikariat pr. 31. januar 2021 – Vi ønsker Emilie alt held og lykke med studielivet i Aalborg, vi kommer til at savne hende.
  • Vi har fastansat Julia på 37 timer pr. 1. februar 2021, hun vil fortsat være hos Krabberne, vi glæder til fortsat at have Julia i Havmågen.
  • Vi må desværre sige farvel til Ane, som stopper i Havmågen d. 28. februar. Vi takker for godt samarbejde, og ønsker hende held og lykke videre.

Årsresultatet endte flot, så det kan vi kun være stolte af efter et år præget af Covid-19.

Fastelavn falder i år d. 15 feb. Yderlige information herom på opslagstavlen.

Denne hjemmeside bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok