Nyhedsbrev januar 2023

Velkommen tilbage i Havmågen, vi er allerede godt i gang med det nye år. Huset sprudler af glade børn og voksne, som er i gang med forskellige aktiviteter på stuerne.

Nyhedsbrev januar 2023

Vi opholder os ude hver dag uanset vejret, så det er vigtigt, at jeres barn har overtøj passende til årstiden. Vi vil gerne, om der er ekstra huer og vanter, da alting er så vådt udenfor. Børn har det med at vokse, tjek løbende op på jeres barns skiftetøj, så tøjet passer.

2023 bliver et år, som vi håber byder på masse af nye spændende tiltag for børn og voksne i Havmågen😊. Vi er begyndt året ud med at få tilbud hjem fra diverse elektrikere, så vi kan få installeret nyt lys i hele huset. Dette er både miljørigtigt og højner trivsel, indlæring samt arbejdsglæde.

I bestyrelsen arbejder vi på nuværende tidspunkt med at få udarbejdet et årshjul samt andre dokumenter for bestyrelsesarbejdet, hermed får vi fastlagt nogle rammer for bestyrelsesarbejdet og hvad dette indebærer. Vi har haft en del møder, hvor vi sammen har drøftet hvilke formaliteter og retningslinjer vi i bestyrelsen skal arbejde med for at skabe en endnu bedre arbejdskultur i Havmågen. Der bliver en forventning til det at sidde i bestyrelsen. Vi skal blandt andet fremover deltage i et årligt bestyrelseskursus for at blive klædt på til det kommende arbejde. Det betyder meget for personalet og ledelsen i Havmågen, at de har en bestyrelse, der har kendskab til Havmågens visioner og mål. 

Vi kommer ud af 2022 med et flot årsresultat😊

 

Personalet:

  • Vi har pr. 31. december sagt farvel til Kirsten Røge, hun skal til at nyde livet som pensionist. Kathrine er blevet ny skovtrolde-voksen.
  • Julia er gået på barsel, og som mange nok har bemærket, har vi ansat Marianne B i hendes barselsvikariat.
  • Else Marie går på arnepension pr. 28. februar. Her går Sofie S ind og tager hendes timer indtil april.
  • Marianne fortsat sygemeldt grundet knæoperation, men forventes tilbage til marts. Sofie S vikarierer i hendes timer.
  • Sofie Sloth vender tilbage fra barsel i april.
  • Kirsten A er blevet fastansat.

 

Fødselsdage i Havmågen:

Husk at meddele til personalet, hvornår I gerne vil holde fødselsdag for jeres barn, så vi ikke lægger andre planer denne formiddag. Man må som forældre gerne deltage i fødselsdagen i Havmågen😊

Vi holder ikke fødselsdage om mandagen grundet udedag!

 

Vigtige datoer:

  • Fastelavn d. 20. februar – her slår vi katten af tønden og spiser fastelavnsboller mm. Alle børn skal komme udklædte hjemmefra.
  • Forældremøde i Havmågen – datoen kommer ud snarest.
  • Arbejdsdag/valg til bestyrelsen – datoen kommer ud snarest

 

Nyhedsbrev juli 2023

27 juni 2023

Tusind tak for en helt fantastisk fællesspisning, vejret var perfekt, og maden var fantastisk. Dejligt at se den store opbakning til arrangementet, hvor fællesskabet blev styrket på kryds og tværs. Vi glæder os allerede til næste arrangement, som er vores sensommerfest. Her håber vi på lige så stor opbakning. Sommerferien nærmer sig, og vi håber, at alle familier får en dejlig ferie med afslapning, nærvær og masser af familietid😊

Nyhedsbrev april 2023

09 april 2023

Kalenderen siger endelig forår, det er dejligt at alt er begyndt at spire frem på legepladsen, og at solen begynder at varme vores kinder. De gamle Skovtrolde er nu startet i skole, de havde alle fået deres vinger til at flyve mod nye udfordringer. Nye grupper er blevet dannet på de forskellige stuer, og huset sprudler af glade børn og voksne😊

Rul til toppen