Nyhedsbrev november 2017

5. december 2017

Nyhedsbrev november 2017

Personalenyheder: d. 1. november startede Julie hos Krabberne. Julie har 28 timer om ugen. Magnus er nu på 30 timer. Bestyrelsen har tilført Havmågen 15 ekstra timer om ugen. Tusind tak for detJ

I vuggestuen har vi 17 børn og 5 ansatte. For at gøre dagen mere overskuelig for både børn og voksne, har vi fordelt børnene imellem os. Marianne har de 5 ældste: Jonas, Alberte, William, Nanna og Emily. De spiser i det tidligere værksted inde hos Humlebierne. Sammen med Marianne deltager de i nogle af de aktiviteter, der er gang i hos Humlebierne inde og ude. Dina spiser frugt/frokost sammen med Anton, Bjørk, Ida, Ea og Laura. Hanne, Julie og Susanne spiser sammen med Tomas, Liam, Julius, Malthe, Saga, Alma og Nor. På den måde håber vi at tilgodese både store og små. Vi har prøvet det i et par uger nu, og synes det fungerer godt.

Vi er så småt begyndt på julepynt til det store juletræ i Centeret. Det skal vi være med til at pynte torsdag d. 30. november, hvor Skovtroldene, Humlebierne og Mariannes gruppe tager i Centeret. Der vil være boller til børnene, nissepigerne og julemanden kommer og laver sjov og vi skal alle danse om juletræet.

Sosueleverne i Thisted har lånt en butik i J.P. Jacobsen Centeret, hvor de sætter børneaktiviteter i gang. Dette er vi inviteret til, så Skovtroldene, Humlebierne og Mariannes gruppe tager på tur en dag i december. Dato følgerJ

Skovtroldene har sagt ja til at pynte juletræet i Ræhr Kirke.

Julefesten i Havmågen bliver lørdag d. 9. december 13.30-15.30. I får indbydelse senere. Vi skal lige have et par ting på plads til dagen.

Fredag d. 24. november har vi bedsteforældredag. Det glæder vi os meget til.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 8. februar 2018, hvor der vil være forældremøde i HavmågenJ

Husk Havmågen er lukket mellem jul og nytår d.v.s. fra den 23. december til og med 1. januar.

Denne hjemmeside bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok