Velkommen til Vuggestuen & Børnehaven Havmågen

Lukkedage i Havmågen:

Dagen efter Kristi himmelfartsdag
Grundlovsdag d. 5. juni
Uge 29 + 30
Dagene mellem jul og nytår

Pris for børnehaveplads:

Heltid: Kr. 2.717,- 
Deltid: Kr. 2.167,-
Inklusiv madordning.

Pris for vuggestueplads:

Heltid: Kr. 4.393,-

Seneste nyheder

Nyhedsbrev januar 2024

20 januar 2024

Velkommen tilbage i Havmågen, i skrivende stund er vi godt i gang med det nye år. Huset sprudler af glade børn og voksne, som allerede er gået i gang med forskellige aktiviteter på stuerne. Skovtroldene vil inden længe flytte ind i det nye anneks ”Skovhytten”, det er noget vi alle ser frem til.

Nyhedsbrev oktober 2023

11 oktober 2023

Så er det igen blevet tid til at sende et nyhedsbrev ud fra bestyrelsen og ledelsen i Havmågen. Efteråret er ved at tage sit indtag, farverne i naturen skifter, og bladene begynder så småt at falder af træerne. Efteråret betyder også, at de indendørs hyggestunder bliver flere. Inden længe står efterårsferien for døren, vi ønsker alle dem, der har mulighed for at holde fri en god ferie.

Nyhedsbrev juli 2023

27 juni 2023

Tusind tak for en helt fantastisk fællesspisning, vejret var perfekt, og maden var fantastisk. Dejligt at se den store opbakning til arrangementet, hvor fællesskabet blev styrket på kryds og tværs. Vi glæder os allerede til næste arrangement, som er vores sensommerfest. Her håber vi på lige så stor opbakning. Sommerferien nærmer sig, og vi håber, at alle familier får en dejlig ferie med afslapning, nærvær og masser af familietid😊

Kalender

Rul til toppen