Nyhedsbrev oktober 2023

Så er det igen blevet tid til at sende et nyhedsbrev ud fra bestyrelsen og ledelsen i Havmågen. Efteråret er ved at tage sit indtag, farverne i naturen skifter, og bladene begynder så småt at falder af træerne. Efteråret betyder også, at de indendørs hyggestunder bliver flere. Inden længe står efterårsferien for døren, vi ønsker alle dem, der har mulighed for at holde fri en god ferie. 

 

Nyhedsbrev oktober 2023

Julia er først i denne måned startet på job efter hendes barsel. Hun vil stadig være at finde i vuggestuen. Det er superskønt at have Julia tilbage i team Havmågen😊

Vi vil gerne takke for den store opbakning til Sensommerfesten, hvor er det skønt, at så mange støtter op om fællesarrangementer. Det kræver meget forberedelse af bestyrelsen og personalet, at få et arrangement som dette stablet på benene, så opbakning fra jer forældre betyder utrolig meget. Der vil blive købt en større ting eller oplevelse for overskuddet, som alle børn vil få glæde af😊

Som I alle nok har bemærket, er KJ Tømre gået i gang med at bygge det nye anneks. Annekset vil blive brugt af alle grupper, og er derfor ikke tildelt en enkelt gruppe. Vi har de seneste år haft nogle kæmpestore børnegrupper i børnehaven – senest Humlebier der havde 31 børn, her bliver der nu fremover mulighed for at bruge det nye anneks, så huset bedre kan rumme de store grupper. Det er en investering, som den tidligere bestyrelse besluttede at der skulle bruges penge på, vi glæder os meget til at indvie det nye anneks.

Vi mangler et navn til det nye anneks, og vil gerne have hjælp fra jer forældre og børn til dette. Der vil snarest blive en lille konkurrence, hvor I kan komme med forslag til hvad vi skal kalde annekset. Der vil være en lille præmie til vinderen😊

 

Sluk mobilen - Du er på vej til dagens vigtigste møde - Dit barn venter på dig – Dit barn har savnet dig!

Vi oplever desværre at flere forældre bruger deres mobiltelefoner både ved aflevering og afhentning af deres børn. Vi opfordrer til, at I lader mobilen ligge i bilen, så I er nærværende med jeres barn. Vi opfordrer jer desuden til at være i øjebliks-nuet, for som mor og far kan du ikke være nærværende og se dit barns øjne lyse op, når det får øje på dig efter en lang dag i daginstitution, når du er optaget af mobilen. Vær til stede med dit barn, og få sagt ordentligt farvel og goddag til dit barn. Det pædagogiske personale har måske en vigtig besked, eller vil måske fortælle dig om et gyldent øjeblik med dit barn. Dette er ikke muligt, hvis vi ikke kan komme i kontakt med dig. Vi håber, at dette er noget I vil bestræbe jer på at efterleve.

I oktober/november vil der i alle grupper blive afholdt samtaler, dette er et tilbud til jer forældre, så I kan høre om jeres barns hverdag, trivsel og udvikling. Husk at holde øje med tavlen ved indgangen.

Forældrebestyrelsen vil afholde forældrekaffe d. 22. december 2023 kl. 14-15.30. Dette foregår i Hytten, her kan der ønskes god jul, samtidig med at der vil være mulighed for at nyde et glas gløgg/saftevand og spise æbleskiver sammen med jeres børn. Af hensyn til indkøb af div. vil der blive tilmelding til dette.

 

Nyhedsbrev januar 2024

19 april 2024

Foråret er endelig begyndt at vise sig, dette har vi med længsel ventet på efter mange måneder med gråt, blæsende og regnfuldt vejr😊 Det er skønt at se, at alt er begyndt at spire frem på legepladsen, og at solen så småt begynder at varme vores kinder.

Nyhedsbrev januar 2024

20 januar 2024

Velkommen tilbage i Havmågen, i skrivende stund er vi godt i gang med det nye år. Huset sprudler af glade børn og voksne, som allerede er gået i gang med forskellige aktiviteter på stuerne. Skovtroldene vil inden længe flytte ind i det nye anneks ”Skovhytten”, det er noget vi alle ser frem til.

Nyhedsbrev juli 2023

27 juni 2023

Tusind tak for en helt fantastisk fællesspisning, vejret var perfekt, og maden var fantastisk. Dejligt at se den store opbakning til arrangementet, hvor fællesskabet blev styrket på kryds og tværs. Vi glæder os allerede til næste arrangement, som er vores sensommerfest. Her håber vi på lige så stor opbakning. Sommerferien nærmer sig, og vi håber, at alle familier får en dejlig ferie med afslapning, nærvær og masser af familietid😊

Rul til toppen